maanantai 25. helmikuuta 2013

Sunnuntaiaamut.



Sunnuntai on viikon paras päivä. Aamulla ei ole kiire minnekään, saa loikoilla pitkään sängyssä, laittaa rauhassa aamiaista, hörppiä kahvia ja rapistella hesaria. Silloin ei ole kiire minnekään.

Jätin sen aamulenkin tekemättä ja päätin nauttia kiireettömyydestä oman rakkaani kanssa. Nautiskelin aamiaiseksi, täysin dieetin mukaisia, kaura-rahkalettuja, ihan parasta :P Lettujen resepti on yhdistetty Saran, http://gousaragou.blogspot.fi/, ja Valion resepteistä ;)

Rauhallisen aamun jälkeen lähdin sille lenkille, sää oli mitä mahtavin lenkkisää. Olin päättänyt, että hölkkään sen 60 min, askeltakaan en kävele. Päätös kyllä piti, mutta voin kertoa, että se oli aivan kamalaa. Nilkkoihin särki, polviin särki, kaulaan pisti, rintaan pisti kylkeen pisti, mahaan pisti ja hengittäminenkin sattui!! Hetkeäkään en kokenut minkäänlaista urheilun euforiaa!! Mutta onneksi on iPOD ja musiikki, sen voimalla taistelin tuon lenkin alusta loppuun. Hyvä musa, parempi mieli :)

Lenkin jälkeen pääsin kotiin tutkimaan Fitnesstukusta saapunutta pakettia. Täydensimme jälleen proteiini- ja lisäravinnevarastoja ja tilasimme muutamia kauan toivottuja varusteita. Tarvitsemme molemmat poikaystäväni kanssa vetoremmit ja minä lisäksi vielä rannetuet. Minulla on nimittäin paha tapa jännittää ranteet koukkuun esim. hauistreenissä, jolloin saan tuon kyynärvarren jumiin jo paljon ennen hauiksia. Pt:ni neuvoi minua kokeilemaan rannetukia, jotta ranteet pysyisivät suorassa. Saa nähdä  saisinko näillä kavereilla lisää tehoa treeniin :)


Vetoremmejä pääsin testaamaan jo tänään selkätreenissä ja jippiii, miten kivasti sain lisättyä painoa!! 30kg sjmv:ssä :D Nuo kyseiset remmit olivat vielä todella miellyttävää materiaalia, sopivan leveät ja sopivasti pehmustetut! Meillä kävi hyvä tuuri, vaikka kokeilematta tilattiinkin :)

Oikein hyvä sunnuntai ja maanantai siis takana, tästä on hyvä jatkaa viikkoa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti