sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Shoppailua siskon kanssa.







Minulla on nyt suuria ongelmia blogini kanssa, sillä en saa otsikkoja näkyviin. Postaan tämä eilisen tekstin nyt uudestaan, kun sain kuvatkin lisättyä, tässä siis lauantaipäivän  fiiliksiä :)

Ydinfysiikan kirja tuli perjantaina salin jälkeisessä raukeudessa luettua loppuun, joten lauantaina oli tiedossa chillailua perheeni kanssa. Lähdimme vanhempieni kanssa jo yhdeksän jälkeen aamulla ajelemaan Lahteen isovanhempieni luo, joten keitin kahvin termosmukiin ja nappasin aamupalan autoon. Perillä kävin koiramme kanssa ensin pienellä happihyppelyllä ja lähdin sitten siskoni kanssa hoitamaan ’pakollisia’ shoppailuja. Treenivaatteeni alkavat nimittäin olemaan siinä pisteessä, että haisevat yhtä paljon hieltä likaisena ja puhtaana. Olen jo jonkin aikaa ollut jo tietoinen tilanteesta ja selaillut monena iltana nettikauppoja luottokorttikourassa, sillä en ole yksinkertaisesti ehtinyt töiden, lukemisen ja treenin keskellä kauppoihin. Elämäni koostuu pelottavan paljon tuosta kolmiosta tällä hetkellä.


Tarkoitus oli käydä ihan vain muutamassa urheiluvaateliikkeessä, mutta yllättäen päädyimme H&M:n, Cubukseen ja mitä näitä nyt oli ;) Yllättäen löysin H&M:stä kokonaisen urheiluvaatenurkkauksen ja päädyin ison pinon kanssa sovituskoppiin. Kuvissa näette, mitä sieltä lopulta tarttui mukaan, mutta ihan on pakko nyt mainita yhdet pöksyt erikseen. Ne olivat oikein kivaa ohutta, nopeasti kuivuvaa materiaali ja istuivat hyvin. Sovituskopissa keimaillessani jouduin hieraisemaan silmiäni: ’Siis näkyykö näistä housuista läpi??’ Pieni kyykky. ’Kyllä vaan, läpi näkyy!’ Myös siskoni tuli varmistamaan asian, niistä näkyi läpi, erityisesti kankaan venyessä erinäisissä liikkeissä. Joten rakkaat ystävät, kun ostatte niitä treenivaatteita, erityisesti tästä liikkeestä, tarkistakaa ettei pöksyistänne näy läpi. Näitä nimittäin välillä on tullut vastaan myös salilla, ei hyvä!!






Tarttuihan sieltä muutama muukin pusero mukaan. Erityisesti on kuitenkin kiitettävä Cubuksessa ollutta ihanaa myyjää, joka heti tuli kyselemään avun tarvettani, kun hipelöin housuja. Myyjä rohkaisi myös sovittamaan, vaikka tuttua kokoa ei löytynytkään. Hän kävi vielä sovituskopilla tarkistamassa, miten housut istuvat ja rohkaisi ostamaan hieman tiukat housut, koska ne venyvät. Olen äärettömän tyytyväinen housuihin, mutta ne olisi kyllä jäänyt ostamatta ilman näin hyvää palvelua! Ja hei Cubuksessa oli myös ihanan värisiä, sopivan pitkiä, hyvälaatuisia pitkähihaisia t-paitoja, mun lemppareita :)


Tulipas aikamoista piilomainontaa! Ei ollut tarkoitus, mutta olen kyllä tosi tosi iloinen saaliistani :)

Loppupäivä sujui syödessä ja sukulaisten kanssa höpötellessä. Ja hei, en sortunut mihinkään herkkuihin, vaan kaivoin kahvipöydässä minttusuklaa proteiinipatukan kahvileiväksi, hyvä minä :)

Huomenna olisi tarkoitus tehdä se 60 min lenkki ennen aamiasta, mutta saa nyt nähdä. Meidän piti lähteä liikkeelle heti aamusta, jotta pääsemme ajoissa takaisin, mutta kellohan on puoli yhdeksän ja kirjoittelen tätä autossa L Ei muuten mitään, mutta tuosta työ-treeni-lukeminen kolmiosta kärsii myös parisuhde ja tänään oli tarkoitus viettää yhteinen ilta ilman noita kolmea. Voi siis olla, että huominen aamu pyhitetään hesarille ja yhdessä ’käpsimiselle’ , niin kuin se eräs sanoo. Lenkki saa jäädä iltapäivään. Ei se mitään. Ihan yhtä tärkeää on antaa aikaa sille rakkaimmalle, ei tässä muuten ole mitään järkeä <3

Mukavaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti