torstai 21. helmikuuta 2013

Päivityksiä treeniin, dieettiin ja kynsiin.


Sain alkuviikosta Fitfarmilta päivityksiä sekä treeniin että ruokavalioon. Ensimmäisen päivityksen sain jo kolmen viikon jälkeen ja tuolloin otin sen osittain käyttöön. Päivityksessä kehotettiin tarvittaessa vähentämään aamiaisen hiilihydraatteja, jättämään treenipäivinäkin lounaan hiilihydraatit pois ja lisäämään aerobista. Vähensin aamiaisesta hiilihydraattien määrää, lisäksi jätin usein ei-treenipäivinä ne pois kokonaan, ajan säästämiseksi ja aamutoimien nopeuttamiseksi. Huomasin kuitenkin aika nopeasti, että oloni oli todella väsynyt ja nuutunut ei-treenipäivinä, joten otin ne takaisin myös ei-treenipäivinä. Lounaan hiilihydraatteja en lähtenyt väentämään, sillä koin, että tarvitsen niitä jaksamiseen.

Aerobista en lähtenyt lisäämään, sillä pelkällä salitreenilläkin tapahtuu kiinteytymistä. Lisäksi olen ollut koko alkuvuoden lukion fysiikan ja kemian kertauskurssilla, kahtena iltana viikossa töiden jälkeen, joten aikani ei ole oikein riittänyt kuin salitreeniin. Kuulostaa ehkä tekosyiltä ja selittelyltä, mutta tämä on ollut myös valinta kysymys. Nyt, kun kurssi on ohi, niin koen, että ehdin

Nyt on viisi viikkoa jo treeniä takana ja mielestäni tuloksia pitäisi näkyä enemmän!! Okei joo, en ole edelleenkään mitannut itseäni, mutta silti. Päivitykset on siis otettava  käyttöön! Tällä kertaa päivityksissä kehotettiin jättämään aamiasen hiilarit pois kolmena valinnaisena päivänä viikossa ja lisäämään aerobista tekemällä aamulenkit tyhjällä vatsalla kestoltaan 60min max 5 aamuna viikossa tai vaihtoehtoisesti treenin jälkeen 30min. 

Oma suunnitelmani on nyt jättää nuo aamiasen hillarit pois 2-3 aamuna viikossa, katsotaan jaksamisen mukaan. Ajattelin kokeilla syödä lopun aamiaisen kiinteänä, ei protskujuomana, jospa masu vaikka tuntuisi sitten täydemmältä ;) Lisäksi vähennän nuo treenipäivien lounaan hiilarit puoleen tai jos olo tuntuu virkeältä, niin jätän ne silloin pois kokonaan. Kolmanneksi teen kaksi kertaa viikossa 30 min aerobisen salitreenin päälle ja viikonloppuisin yhden 60 min aerobisen, ennen aaimiaista, yritän ainakin ;) Otin tämän suunnitelman käyttöön heti viikon alusta eli näillä mennään loput viisi viikkoa!

Näiden päivitysten lisäksi viikko onkin kulunut ydinfysiikan merkeissä, huh! Tänään kävin sentään laittamassa kynnet uuteen kuosiin, piristystä arkeen :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti