torstai 28. helmikuuta 2013

Maaliskuu ja viikonloppu.


Hiphei, huomenna on maaliskuu! Se tarkoittaa kahtakymmentä tuntia lisää aikaa viikkossa!! Teen nimittäin  maalis- ja huhtikuun ajan vain puolta päivää töissä, jotta aikaa jää lukemiselle :) Ja koska huomenna on maaliskuu ja viikkotunnit täynnä, aloitan uuden kuun vapaapäivällä <3 Aion nukkua hieman pitempään, käydä salilla ja ostoksilla Makuunissa ja tottakai lukea! I-h-a-n-a-a!!

Myös viikonloppu on ihan super jippii, koska tiedossa on tyttöjen kevätretki Turkuun ja vapaasyömispäivä!! Oikeasti se on tankkauspäivä, mutta minä tarvitsen kuukausittaisen herkkupäiväni pysyäkseni elossa :P Kevätretki alkaa brunssilla täällä Helsingin Kiilassa, minkä jälkeen hyppäämme junaan. Perillä Turussa saatamme hieman käpytellä kaupungilla ennenkuin chekkaamme itsemme Omena hotelliin, jossa laittaudutaan ja valmistaudutaan iltaa varten juuuuuuuri sillä ihanalla hässäkällä, juoruilulla, kikattellulla ja pienellä skumpalla, niinkuin tyttöjen kesken kuuluu <3 Meille on varattu pöytä illaksi ravintola Smörissä, jossa nautiskelemme Yllätysmenulla. Illallisen jälkeen siirrymme mahdollisesti jonkin karaokebaarin kautta Turun yöhön. Can't wait!! Tässä on taas niin monta viikkoa vaan treenattu ja luettu, että pieni tuulettuminen tekee terää, sitten jaksaa taas uudella drivella!!

Tein muuten taas uusia hankintoja sekä treeniin että arkeen, nimittäin kolme herkullista Hevi-pipoa. Nämä ovat todella mukavaa materiaalia, sopivan ohuita, istuvat hyvin ja näyttävät hyvältä, tottakai ;) Löysin Hevi-pipot Saran blogin kautta, http://gousaragou.blogspot.fi, ja sieltä löytyy uusimmasta jutusta ohjeet, miten pipoja pääsee tilaamaan. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti