sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Ravintolapäivä ja hauis-ojentaja-vatsa -treeni.


Tässä kuva omatekemistäni cup cakeseistä viime syksyltä. Voi että, harmittaa etten saanut ikuistettua niitä Holy Crêpes & Cupcakes!-ravintolan herkkuja.


Tänään oli ravintolapäivä ja ensimmäistä kertaa minäkin lähdin tutustumaans sen tarjontaan! Ystäväni laittoi minulle eilen viestiä ja ehdotti, että menisimme jonnekin lähistölle (asumme parin korttelin päässä toisistamme) nauttimaan ravintolapäivästä aamiaisen merkeistä. Koska itselläni ei ollut tankkauspäivä, annoin ystäväni valita paikan ja lähdin mukaan hyvän seuran takia. Ystäväni valitsi pop-up ravintolan nimeltä Holy Crêpes & Cupcakes! Hietaniemenkadulla. Oh my, miten ihania cup cakeseja siellä oli pöydät täynnä :P (Minun oli tarkoitus ottaa kuvia tätä postausta varten, mutta arvatkaapa jäikö kännykkä kotiin.) Ystäväni otti ensin crepsin nutellalla ja kermavaahdolla ja jälkkäriksi appelsiini-tummasuklaa cup cakekin. Itse nautiskelin ihanasta keskitummasta columpialaisesta kahvista, joka tuli suoraan jonkin sortin cup solo-vehkeestä, mmmmm :) Herkkujen lisäksi saimme mahtavaa seuraa pariskunnasta, joka ravintolaa piti. He olivat todella hauskoja ja mukavia ihmisiä. Harvemmin Suomessa istuu ventovieraiden toimiston sohvalla kahvilla höpöttelemässsä. Todella mukava sunnuntaiaamun piristys!

Mukavan aamupäivän jälkeen oli tiedossa lounas ja sali. Kurjaa aloittaa treeneistä kertominen tälläisella postauksella, mutta voi että, miten oli nihkeä salipäivä!!! En meinannut oikeen jaksaa ja tekniikka oli jotenkin hakusessa niin, että liikkeet tuntui kaikkialla muualla paitsi siellä, missä piti :( Blaaah... Vatsat sain onneksi kivasti polttelemaan rutistuksilla pallolla ja jalkojen ojennuksilla, mutta muuten tuntui, että tein ihan turhaa työtä :( Jäin treenin jälkeen tekemään vielä puolen tunnin tasasykkeisen aerobisen cross trainerilla. Sen jälkeen oli onneksi mielikin parempi :) Joskus on tällaisia päiviä, ei se mitään :)

Tänään vielä tiedossa hyvää ruokaa ja sähkömagnetismia! Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti