lauantai 9. maaliskuuta 2013

Naistenpäivä kirjastossa.


Olen ollut todella energinen ja pirteä viimeiset pari viikkoa! Alkuvuosi oli nimittäin älyttömän raskan, en olisi jaksanut tehdä mitään muuta kuin nukkua. Pirteysero on siis todella huomattava! Todennäköisesti piristymiseni johtuu valon lisääntymisestä, puoli seitsemältä aamulla on hei valoisaa!! Samoin viiden jälkeen illalla!! Mutta yhtä aikaa olen alkanut syömään niitä omegoita, joista avauduin aikaisemmassa postauksessa. Olikohan minulla sittenkin rasvahappojenpuutos?? Omegat ainakin lisäävät keskittymiskykyä ja puutostilat ilmenevät muunmuassa väsymyksenä. Pääasia kuitenkin, että väsymys on helpottanut :)

Eilen vietin lukupäivää vanhemman siskoni kanssa. Menimme Sellon kirjastoon, koska siellä on ilmeisesti enemmän tilaa kuin monessa muussa Espoon kirjastossa ja paljon kivoja lounaspaikkoja. Siskoni valmistautuu viimeisiin ylioppilaskirjoituksiin ja suunnittelee hakevansa opiskelemaan psykologiaa Turkuun ja Tukholmaan. Tuo onnellinen olento, ja se toinenkin, laitettiin pienenä ruotsinkieliseen kielikylpypäiväkotiin ja kouluun, joten he hallitsevat mukavasti molemmat kielet. Tämä on iso etu heille  opiskelupaikkaa haettaessa ja toki myöhemminkin työelämässä.

Minulla oli todella tehokas lukupäivä, enemmänkin olisin jaksanut, mutta kahdeksan tuntia riitti siskolleni. Kävimme Robrts Coffeessa välillä salaatilla ja kahvilla, oli muuten hyvä salaatti treeniystävällisine täytevaihtoehtoineen. Tauon aikana tuli myös hoidettua pakolliset shoppailut ;) 



Uusi asukokonaisuus:
























Kirjastosta menin illaksi vielä vanhempieni luokse syömään ja höpöttämään. Mukava perjantai-ilta <3 Paitsi, että ratkesin isoon palaan äidin marenkikakkua!! Se tapahtui todella yllättäen ja salakavalasti, en edes tajunnut, mitä tapahtui. Ja taas on kamala morkkis!! Koskakohan minä opin tämän syy-seuraus -suhteen, repsahtamisesta seuraa paha mieli, ÄLÄ SIIS REPSAHDA TURHAAN!! 

Illalla, kun tulin kotiin, minua odotti tämä:



Rakkaani oli tosin vielä viettämässä Mieskerhon kanssa perjantai-iltaa, mutta jestas, miten huomaavainen se on! Aivan ihana! Tästä tuli niin hyvä mieli <3 

Meidän isi oli myös muistanut kaikkia neljää elämänsä naista (voi raukkaa!!!), joten ruusun viereen pääsi myös tämä:


Myöhästyneet Naistenpäiväonnittelut kaikille ihanille naisille <3

PS. Tänä aamun heräsin nuhanenään :( Minua on vaivanut koko viikon pieni kurkkukipu, jonka oletin katoavan pikku hiljaa. Toisin kävi! Lenkki jää nyt väliin, toivottavasti tauti ei pahene ja pääsen huomenna tekemään hauis-ojentaja -treenin!

PPS. Ainiin, tuunasin pannarireseptiä tänä aamuna lisäämällä taikinaan kanelia, tuli ihan huippuhyvää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti