torstai 7. maaliskuuta 2013

Kevätretken jälkitunnelmia.


Huuuuuh, vihdoin on toivuttu viikonlopusta! Se sisälsi hyvää ruokaa, juomaa ja ihanaa seuraa <3 Tosin sillä seurauksella, että sunnuntaina oli aika heikko happi ja syöminen sen mukaista. Tuli syötyä liikaa hiilareita, mutta ylipäätään liian vähän. Maanantaina oli ihan kamala olo, turvonnut ja ähky, jonka päällä vielä hirveä henkinen morkkis kahden päivän tankkauksesta :(



Kuvassa on viikonlopun selvitytymispakkauksen sisältö! Ystäväni oli askarrellut kaikille omat pakkaukset, joissa oli kullekin sopivan värinen kynsilakka ja henkilöä kuvaavan Kiroileva siili kortti ;)
                                                                                 


Pakko suositella molempia ruokapaikkoja, joista pääsin nauttimaan viikonlopun aikana. Ensinnäkin Kiilan brunssi oli hintalaatusuhteeltaan erinomainen! Noutopöydästä löytyi kivasti erilaisin lämpimiä ja kylmiä brunssiherkkuja perinteisestä pekonista kasvispiirakkaan, salaatteja ja pikku naposteltavia unohtamatta. Lisäksi tilan valoisuus ja sijainti Mannerheimintien yläpuolella takasin raikkaan ja cityhenkisen ympäristön nautiskeluun.


                                                                                          http://ravintolakiila.fi

Illallispaikkamme, Turkulainen Smör, on rankattu tänä vuonna Suomen parhaiden ravintoloiden listalla sijalle 17. Eikä turhaan! Valitsemamme Yllätysmenu sisälsi aivan uskomattoman ihania makuja! Itsehän en pidä valkoisesta kalasta, jota löytyi kahdestakin eri annoksesta illallisen aikana, molemmat annokset olivat aivan taivaallisia! Olen iloinen, etten esittänyt kala-allergista, vaikka mielessä kävi  ;)



Illallisen päätteeksi kävimme vielä E.Ekblommin tunnelmallisessa kellaribaarissa drinkeillä ja suuntasimme sieltä sitten Turun Dynamoon. Kukaan ei tiennyt paikasta mitään, mutta sitä oli suositeltu meille jatkopaikaksi. Paikka oli todella hauska ja rento, siellä soi todella monipuolinen musiikki vanhoista klassikoista kappaleisiin, joita emme ikinä olleet kuulleet, mutta joita oli todella hauska tanssia. Paikan pukukoodi oli lähinnä isot imagolasit, ruutupaidat ja converset, ei pikkumusta ja korkkarit. Erotuimme ehdottomasti joukosta, mutta sehän ei meitä hidastanut ;)

Sunnuntaina saapui väsynyt, mutta onnellinen tyttönen kotiin ja vietti loppuviikonlopun oman rakkaan kainalossa! Vielä maanantai kului toipuessa, joten käytin treenistä vapautuneen illan tapaamalla erästä ystävääni ja käymällä osteopaatilla. Kerron tästä ehkäpä toisessa postauksessa enemmän. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti