maanantai 6. toukokuuta 2013

Hiljaiseloa.



Parin viikon hiljaiselo on nyt takana :) 

Tämä pari viikkoa on sisältänyt paljon lepoa, hyvää ruokaa, yhden vapun ja paaaaljon lukemista!!

Pakko tunnustaa, että motivaatio on jonkin verran hakusessa :( Tuntuu etten osaa oikeastaan mitään, mutten ehdi enää tässä parissa viikossa enää oppia kaikkea. Miksi siis edes yritän? Myös turnausväsymystä on ilmassa, eli kotona kirjojen kanssa kökkiminen tökkii TODELLA pahasta! Huonoa keskittymiskykykä ja huonoa asennetta pahentaa tämä salikielto, jossa olen ollut nyt pari viikkoa ja tulen olemaan vielä pari viikkoa :( No mutta, olen jokatapauksessa nähnyt suuren vaivan järjestääkseni lukulomaa töistä, joten en todellakaan aio luovuttaa vaan käyttää kaiken ajan, jota en kuluta haaveiluun, lukemiseen. 

Hieno suunnitelmani vähähiilihydraattisesta dieetistä toimi hienosti ensimmäisen viikon, mutta tuo vappu pisti jotenkin pakan aivan sekaisin :D Nyt kuluneena viikonloppuna joakainen ilta sisälsti jotain erityisruokaa :P Perjantaina kävimme sushilla, omnomnom :P Lauantaina teimme itse karitsan ulkofiletta ja jälkkäriksi mansikoita, marenkia ja vaniljavaahtoa :P Eilen kävin perheeni kanssa katsomassa nuoremman siskoni tanssinäytöstä ja sen jälkeen syömässä; broilerin filee, vuohenjuustoa ja yrttirisotto ja jätskiä, mmmmmm :P Olisi varmaan kannattanut ottaa näistä herkuista kuvia, niin blogikin näyttäisi kivemmalta, mutta hei, en siltä syömiseltä ehtinyt ;)

Tänään onkin siis todella hyväpäivä aloittaa se uusielämä, tai lähinnä palata vanhaan elämään ;) Tänään saan aloittaa myös kävelylenkit, joten saan vähän stimuloitua aineenvaihduntaa ja mieltä :) Jatkossa pitääkin miettiä sitten todella tarkkaan, että miten palaan salille. Sinne ei siis ihan vaan mennä paukuttelemaan samoilla painoilla niinkuin aikaisemmin. Olenkin pyytänyt apua hyvinkin jännittävältä taholta ja alustavasti näyttäisi siltä, että avunpyyntööni on vastattu myöntävästi :) Kerron tästä lisää kunhan asia varmistuu :)

Nyt siis ei muuta kun itseä niskasta kiinni sekä lukemisen että syömisen suhteen ja kohti uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti