sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Motivaatioryöppy


Täällä kirjoittelee jo melkoisen väsynyt tyttö :) Alle viikko pääsykokeeseen ja hirveä lukutahti edelleen päällä. Se on tosiaan alkanut näkymään väsymyksenä, mikä on aika erikoista. Voisin vaan nukkua :D Ilmeisesti aivot vaan tekevät niin paljon töitä, että etteivät lukemisen loputtua meinaa pysyä hereillä ;)

Treeni-intohuumassani ostin meille molemmille uudet shakerit. Miehen vastaava musta lähti hetikäyttöön. Olen nimittäin äärettömän lahjakkaasti hajottanut huushollimme neljästä shakeristä kaksi. Riittää, että heittää ne lattialle tarpeeksi usein, niin jossain vaiheessa, oikeassa kulmassa pudotessaan tuo korkin muovi halkeaa, hyvä minä :) 
Urheilut jäivät tällä viikolla myös vain alkuviikon kävelyyn ja pyöräilyyn. Ihan sen takia, että olen vetänyt vain niin pitkiä kirjastopäiviä. Tapasin kuitenkin torstaina aivan ihanan, super inspiroivan ja mahtavan ihmisen ja bloggarikin, joka suunnittelee minulle uuden saliohjelman. Saliohjelma tulee olemaan kesän kunniaksi vain kolmijakoinen, jalkapainotteinen ja sisältää myös reippaasti aerobista. Ruokavalio on kuulemma oikein sopiva ja siihen ei tullut muutoksia. (Vielä kun pysyisin siinä pilkulleen, niin olisi kaikki hyvin ;) ) Tapaamme seuraavan kerran kesäkuun alussa pääsykokeiden ja pienen loman jälkeen ja käymme ohjelman läpi. Sain tästä tapaamisesta ihan hirveästi energiaa ja treenimotivaatio pomppasi aivan pilviin, vaikka treenistä voinkin tällä hetkellä vain unelmoida. Juttelimme tavotteista, ongelmakohdista jne. ja kuulemma omat ongelmani ja fiilikseni ovat hänelle todella tutun kuuloisia. Olin siis ottanut yhteyttä oikeaan henkilöön ;) Uskomatonta, miten jollain ihmisellä voi olla niin positiivinen vaikutus!!

Perjantai-iltanan pidin hieman vapaata ja kävimme tuon kuumemman puoliskoni kanssa terassilla ja leffassa. Terassina lasipalatsi, kiitos tehokkaiden lämpölamppujen, ja leffana The Great Gatsby. Leffa oli muuten todella hyvä :) Tykkäsin kovasti siitä yleisestä tyylistä, jolla se oli kuvattu, ja myös itse tarinasta, se oli erilainen, ei mikään perinteinen rakkaustarina. Ja kyllä, tarina on rakkaustarina, mikä tuli hieman yllätyksenä, kun en kirjaa ole lukenut :P Myös irtokarkit kuuluivat vapaa-iltaan ;)


Nyt vähän ulkoilemaan ja loppupäiväksi taas lukemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti