tiistai 7. toukokuuta 2013

Vieroitusoireita.


Miettikääpä tunnetta, joka on linnulla joka ei voi lentää. Huumeiden käytttäjällä, joka ei saa aineita. Kalalla kuivalla maalla. Anorektikolla, joka pakotetaan syömään. Peliriippuvaisella, jonka ei anneta enää pelata. 

Sama fiilis oli minulla eilen kävelylenkillä! En todellakaan ole mikään juoksemisen ystävä, mutta kun sali ja juokseminen on kielletty, niin my goad, miten paljon olisin halunnut hölkätä!! Ottaa edes yhden kevyen hölläaskeleen! Ja voin luvata, että kunhan juokseminen on taas sallittua, niin vaihtaisin sen ilomielin kävelyyn ;)

Tunnin kävely teki muuten todella hyvää! Olin itseasiassa melko väysynyt sen jälkeen ja nukuin selvästi paremmin, vaikkei minulla nukkumisvaikeuksia olekaan lähiaikoina ollut. Tänään oli vuorossa superpitkä lukupäivä kirjastolla, joka itseasiassa jatkui vielä kotonakin. Eilisen kävelylenkin innoittamana kävin kotimatkalla Intersportissa katsomassa löytyisikö sieltä järkevään hintaan uusia ulkolenkkareita. Ja voihan vautsi, mitä palvelua sieltä sai!! Heti käytiin mittaamaan jalan pronaatiota eli luonnolista iskunvaimennusmekanismia. Kävi ilmi, että jalkani on normaali eli juoksukengän tulee olla normaali tai vähän tuettu kenkä. Sovitin muutamaa eri vaihtoehtoa, joista yllätävän nopeasti löysin sen ne oikeat, tottakai pinkit uudet treeniystävät :) 


Huomenna jälleen kirjastolle ja ehkäpä ulkoiluttamaan uusia lenkkareita toivottavasti kahdenkymmenen asteen ulkoilmaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti