perjantai 5. huhtikuuta 2013

Treeniä, lukemista ja uusi idea.




Hihii, miten on hyvä viikko takana! Lepo ja tankkaus on tehnyt tehtävänsä ja treeni on sujunut ihan älyttömän hyvin koko viikon. Prässissä lähenee satasen sarjapainot uhkaavasti ja siis 12 viikkoa sitten aloitin about 50-60kg:lla. Tosin, en silloin vielä ollut saanut kunnon opetusta personal traineriltä ja vaatia itseltäni tarpeeksi. Anyway, suunta on oikea!

Myös lukemisen suhteen on ollut huippuviikko! Olen pysynyt upeasti viikon tavoitteessa ja saanut paljon aikaiseksi. Tuntuu, että lämpöoppi alkaa olemaan melko hyvin hankassa. Olen vienyt lukemisen pääsiäisen ahdistusten jälkeen uudelle tasolle ja ottanut sali+aerobinen päivinä kirjat salille mukaan. Cross trainerilla onnistuu lukeminen oikein hyvin, kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Näytän muutenkin ikäistäni nuoremmalta, joten lukiokirjojen kanniskelu ei ainakaan nosta uskottavuuttani salilla ;) 

Vielä on tosiaan päivittämättä tänne ne työnhaku jutut ja vihoittelevan selän tarina. Se on nimittäin saanut minut pistämään rahaa ortopedikäynteihin ja muuttamaan hieman treeniä. Tulossa ovat!


Sain muuten tänään mahtavan idean uudesta blogista! Minulla kuluu jokseenkin paljon aikaa viikossa ruuan laittamiseen. Pakkaan töihin eväät ja syön muutenkin hyvin tarkasti tietyn määrän tiettyjä asioita. Rakastan silti ruokaa, niinkuin on varmaan leipomispäivityksistä näkynyt, joten panostan myös tuohon arkiruokaan. Osa ihmisistä, yleensä urheilijoista, on sitä mieltä, että ruoka on vain ravinnon saantia varten, ei nautittavaksi. Minä en ole sellainen! Haluan nauttia (lähes) jokaisesta ateriastani ja olenkin oppinut tekemään terveellisestä ruuasta hyvää, ei mitään gourmeeta, mutta hyvää. Juhla-ateriat ja herkuttelut ovat sitten asia erikseen. Minulle on lisäksi nykyisen työni ja tämän harrastuksen myötä muodostunut jonkilainen käsitys siitä, mikä on oikeasti terveellistä ja mitä on terveellinen laihduttaminen tai painon ylläpito, ilman jojoilua. Niimpä mietin, että alkaisin pitämään myös ruokablogia terveellisestä, mutta hyvästä ruuasta. Miltäs kuulostaa?

Taidan mennä vielä hetkeksi lukemaan ja sitten jälleen leipomaan! Hyvä treeni, parempi mieli pätee selvästi taas tähänkin päivään! Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti