tiistai 2. huhtikuuta 2013

Paluu arkeen.


Äidin tekemiä herkkuja.

Neljän päivän herkuttelun jälkeen onkin sitten paluu arkeen! Maha on venytetty nyt aivan äärimmilleen niin monena päivänä ja levätty on väsymiseen asti, että oikeastaan ihan kiva päästä taas takaisin normielämään.  Voi tosin olla, että nälkä tulee normiruokavaliolla aika pian, kun ehti tottua jo isompiin annoksiin ja sokerimääriin :( No itseaiheutetusta tilasta ei sovi valittaa ;)

Sunnuntaina, kahden lepopäivän jälkeen, kävin tosiaan power walkilla, ei tunti reipasta kävelyä rasvanpolttosykkeellä. Eilen olikin sitten paluu salille hauis-ojentaja –treenin ja aerobisen merkeissä. Treeni sujui tosi hyvin, lepo ja tankkaus tehnyt taas tehtävänsä :) Pysähdyin ihan miettimään, miten paljon olen edistynyt tämän kevään aikana, painot ovat selkeästi lisääntyneet ja suunta on vain ylöspäin. Nyt jo ihan kehtaa olla siellä bodareiden keskellä treenaamassa, homma ei näytä enää pikku tytön heiluttelulta ;) (Tai sitten näyttää, mutta lihasten sijaan onkin kasvanut ego ;) )

Eilen vielä vähän tuli herkuteltua kahdestaan avocadopastalla, mutta tänään oli vihdoin paluu töihin ja ’tupperware’ purkkiruokaan ;) Voin kertoa, että rahka ja kanasalaatti on maistunut ja tuntunut mahassa tänään superhyvältä ;)


                                                              Lisää kuvia äidin kattauksesta ja herkuista. 


Tämän viikon ajattelin vetää vielä tuttua ja turvallista nelijakoista treeniä, mutta ensi viikolla olisi tarkoitus muuttaa vähän treeniä. Todennäköisesti kolmijakoiseksi, mutta muutamalla lisä aamuaerobisella. Saan sillä tavalla vähän lisää aikaa viikkoon, mikä on nyt äärimmäisen tärkeää lukemisen kannalta. Laskemista ja lukemista nimittäin riittää noissa lukionoppimäärissä ihan todella paljon, vaikkei asia sisällöllisesti olekaan mahdotonta. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että tarvitsisin kuukauden lisää lukuaikaa, ilman muita häiriötekijöitä kuten työt, jotta voisin onnistua kokeessa. Yritän nyt vain pysyä rauhallisena ja asettaa yhden luku/laskutavoitteen per viikko, enkä ajatella asiaa yhtään pidemmälle. Muuten tulee paniikki ja hätä! Yksi asia kerrallaan, yksi asia kerrallaan!

Äidin pääsiäskoristeluja.

Tätä blogia aloittaessani kerroin, etten viihdy työssäni ja taisin uhkailla, että teen asialle jotain. Toki tuo eläinlääkikseen pyrkiminen on ehdottomasti jonkin tekemistä, mutta sen lisäksi olen ryhtynyt työnhaku puuhiin ja muutamasta (vain muutamasta!!) paikasta olen saanut vastauksia ja asia etenee. Myös tämä työnhaku aiheuttaa minulle hieman huolia, joten taitaa olla aika avautua asiasta blogillle, pian tiedossa siis työnhaku postaus.

Mukavaa viikkoa kaikille! Vetäkää lenkkarit jalkaan ja menkää polttamaan suklaamunat auringon paisteeseen!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti