torstai 11. huhtikuuta 2013

Hyviä uutisia!


Viikko on taas yli puolessa ja huomenna on perjantai, jeee :D

Sain eilen todella hyviä uutisia sen harjottelupaikan tiimoilta, jota hain. Sain sen!! :D Jeee! Niinkuin sanottu, niin en ole aivan 100% onko viisasta ottaa paikkaa vastaan, mutta työ vaikuttaa niin kivalta, että mikäli en pääse eläinlääkikseen tai siihen toiseen hakemaani työhön, niin otan sen kyllä vastaan! Eli vielä vähän odotellaan, miten näiden muiden viritysten kanssa käy! Olen kuitenkin todella todella iloinen, pääsen nyt ottamaan sen uuden askeleen työrintamalla, mikäli haluan!

Muuten alkuviikko on sujunut työn merkeissä! Tänään on vasta ensimmäinen lukupäivä.



Treenikin on sujunut oikein kivasti, vaikka tuo osteopaatillakin hoidossa ollut alaselkä vihoitteleekin edelleen. Aloin siis saamaan muutama kuukausi sitten levossa jomotusta ja tietyissä liikkeessä vihlaisuja alaselkää, vain oikealle puolelle. Äitini patisti minut osteopaatille, joka löysi jonkin sortin jumitusta alaselän nikamista sekä pakaroista ja takareisistä. Ei ole aivan varmaa, kumpi aiheuttaa kumman, selkä lihasjumit vai lihasjumit selän. Selkää ja lihaksia hoidettiin kolmen viikon ajan kerran viikossa ja lisäksi sain opastusta hoitamaan selkää itse. Kolmessa kerrassa saimme kivut häviämään... kunnes kipu ilmestyi vasemmalle puolelle ja nyt sama juttu vasemman puolen kanssa. Ainoat liikkeet salilla, jotka aiheuttavat kipua ovat smith kyykky ja prässi  :( Olen vaihtanutkin tuon smithin hackiin ja prässissä vahdin, että alaselkä ei lähde pyöristymään.  Mutta on kyllä viheliäinen vaiva, vie väkisinkin vähän tehoja treenistä :( Ensi viikolla on pitkästä aikaa osteopaattikäynti, ehkäpä se helpottaa taas hetkeksi.

Puhuin vähän aikaa sitten, että muutan vähän salitreeniä, mutta enpä nyt ehdi sitä muuttaa. Loppukevään treenisuunnitelma on kasvattaa vielä lihasta tämä ja ensi viikkoa ja siirtyä sitten pienemmille kaloreille ja rasvanpolttoon. Eli vähemmän hiilareita ja enemmän aerobista. Joudun itseasiassa terveyssyistä ottamaan salilta ihan kokonaan tauon vähäksi aikaa joten siksi tällainen ratkaisu. Oikeaoppiseen rasvanpolttoon kuuluisi myös ylläpitävä salitreeni aerobisen ohella, mutta minäpä haen koirani ikuisuushoidosta vanhempieni luota ja me vaan kävellään ja lenkkeillään jonkin aikaa :) Toivottavasti on kivat kelit toukokuussa! 



Lauantaina on Fitness Classic kisat Helsingin kulttuuritalolla! Olen seuraillut pitkään monen fitness urheilijanaisen blogeja ja valmistautumista lauantain kisaan joten olisi todella kivaa päästä näkemään heidät lavalla. Kuulin eilen, että liput sinne on loppuunmyyty, kurjuus :( Mutta me mennään ehdottomasti poikaystäväni kanssa kärkkymään sinne jämälippuja ja katselemaan fitnessmessuja.

Muuten viikonloppuna syödään hyvin lempiravintolassani, Boulevard Socialissa, aivan ihanassa seurassa ja valmistaudutaan maanantaina olevaan työhaastattelu- ja infopäivään toisella paikkakunnalla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti