tiistai 30. heinäkuuta 2013

Lomaterveisiä.




Terveisiä lomalta, ihanaa on! 

Teimme juuri kahden viikon Suomi-road tripin kuumiksen kanssa ja palamisemme viime perjantaina kotiin. Reissu oli todella onnistunut. Valitsimme kohteiksi itseämme kiinnostavia kaupunkejaja vierailimme lisäksi ystävien ja sukulaisten luona. Ajojärjestys oli seuraava: 

Helsinki-Inkoo-Turku-Naantali-Ypäjä-Lahti-Tampere-Kuopio-Savonlinna-Mikkeli-Helsinki

Säät suosivat meitä suurimmaksi osaksi, mutta Yyterin hiekkadyynit jouduimme jättämään väliin huonon sään vuoksi. Riittääpähän ensi kesällekin jotain nähtävää ;) 


Yövyimme muutamassa kohteessa teltassa ja voin kyllä lämpimästi suositella suomalaisia leirintäalueita. Fasiliteetit olivat kaikkialla niin siistit ja viihtyisät, että pahempikin diiva olisi niissä selvinnyt. Itse emme ole mitenkään erähenkisiä ihmisiä, mutta saimme oikein hyvät varusteet lainaksi vanhemmiltani ja nukuimme telttayöt oikein sikeästi. Aamukahville kipitettiin kyllä joka aamu jonnekin ihanaan paikalliseen kahvilaan ja jätettiin trangia koskemattomana takapaksiin ;)





Ensi viikolla on sitten paluu arkeen ja uuteen työhön, jeee! Tämä viikko vietetään pitkälti kotona Helsingissä. Minut on vallannut jonkin sortin kodinrakennus- ja järjestelyvietti, ehkäpä tämän uuden alun takia?!, joten olen vimmatustu siivonnut ja laittanut kotia alkuviikon. Kävimme ikeasta hakemassa muutaman kauankaivatun hyödykkeen, kuten kenkäteline ja oskarin oksa. Löydettiin myös sopiva eteisenpöytä, jotta saataisiin ruokapöytä pysymään tyhjänä avaimista, kännyköistä, ipodeista ym.  Niin ja niistä märistä treenivaatteista, kunhan se oskarinoksa saadaa asennettua kylppäriin ;) Niitä minä täällä nyt olen koonnut ja järjestellyt :) 





Yksi syksyn muutos ulottuu myös tänne blogiini. Ihastuin blogiyhteisö Lilyyn ja sen maailmaan ja päätin siirtää blogini sinne. Tämä nykyinen blogi jää edelleen tänne äidin ja S:n luettavaksi, mutta uudet postaukset tulevatkin tästä eteenpäin Lilyyn, http://www.lily.fi/blogit/projektina-elama. Lilyn blogin sivupalkkiin tulee myös linkki tänne, siltä varalta, että joku haluaa lukea elämästä ennen Lilyä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti