maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kesäshoppailuja.


Taas on viikko vierähtänyt ja tuleva viikko onkin sitten viimeinen nykyisessä työssäni! Tavallaan aika haikeata, mutta yhtään en jää kaipaamaan. Ilmeisesti olen siis oikean päätöksen tehnyt, jej :)

Viime viikolla tulikin oikein treenin täyteinen viikko. Salille päädyin neljä kertaa, joista yhtenä vedin oman treenin lisäksi treenin yhdelle ystävälleni. Tein hänelle itseasiassa semmoisen tutustumistreenin salillakäynnin ihanaan maailmaan ja kävimme sen liikkeet yhdessä läpi. Ehkäpä saan hänestä vakituisen treenikaverin, olis huippua! Toinen viikon treeneistä olikin sitten iki-ihanan valmentajani kanssa Sporttikujalla. Kyllä taas hikivirtasi ihan eri tahtiin, kun yksintreenatessa!!

Kävin tuossa muutama viikko sitten parantelemassa 'masennustani' alennusmyynneillä, enkä ole vieläkään muistanut esitellä löytöjäni täällä, nyt esittelen. 


 

Mukaan aleista tarttui nyt puhtaasti kesävaatteita, eivätkä ne ihan kaikki tosin alennuksessa olleet :P Tuollaista pitkää hupparia olen himoinnut jo pitkään ja nyt alehinnalla maltoin sen ostaa. Mekko- ja t-paita -osastoni on jo pitkään vaatinut päivitystä ja tällä kertaa tarttui mukaan raitaa ja romantiikkaa. Raitoja olen rakastanut jo pitkään, mutte nuo söpöt romanttisen paidat ovat ihan uusi juttu. Paras yhdistelmä näistä vaatteista on ehdottomasti nuo vaalean keltaiset kesäpökät ja tuo valkoinen pitsipaita, yritän muistaa napata kuvan, kun seuraavaksi laitan ne päälle ;)





Ainoa heräteostokseni tällä kertaa oli uusi kesätuoksu! En muista milloin olisin viimeksi satsannut hajuveteen, mutta Rooman matkalla ehdin nuuskutella tax free-kaupassa uutuuksia ja ihastuin tähän.

Rooman matkalla vietin myös pitkän tovin Guessin liikkeessä, kun valitsin siskolleni ylppärilahjaa. En yleensä raaski itse satsata häilyvän pääni kanssa merkkituotteisiin, mutta siskojani voin hemmotella <3 Liikkeessä ihastuin vahingossa aivan supersöpöihin ballerinoihin, joita hottis ei minun antanut ostaa, vaan käski miettimään, mitä kaikkea kivaa teen 130 eurolla. Fiksu mies, sillä kotiinpäästyäni kävin katsomassa löytyisikö kenkiä nettikaupoista ja kas kummaa, ne oli tilattavissa  Zalandolta 70 eurolla!! En tiedä uskaltaisinko muuten tilata kenkiä netistä, mutta koska olin jo tehnyt tarvittavat sovittelut ja ihastelut Roomassa, pistin söpöläiset tilaukseen ja tässä ne ovat:

<3


Seuraavaksi ostoslistalla onkin sitten uusia työvaatteita, sillä toimistomaailma kutsuu!! Toistaiseksi olen voinut mennä töihin ihan missä kamaluuksissa tahansa, sillä päälle on kuitenkin tullut aina valkoinen kaapu. Olen aina katsonut kateellisesti kavereitani, jotka ovat toteuttaneet onnistuineita business lookkeja, ja vihdoin elokuun alussa saan liittyä heihän :)  Ja näin sanottuani annan itselleni kuukauden, sen jälkeen todennäköisesti kiroan sitä, ettei töihin voi enää mennä reikäisissä farkuissa, hupparissa ja surffitukassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti