maanantai 3. kesäkuuta 2013

Terveisiä hiilihydraattien luvatusta maasta ja muita kokeen jälkeisiä kuulumisia.



Jätin teidät sitten kaikessa rauhassa tänne jännitykseen kommentoimatta yhtään mitään kokeesta! Noh, koe ei mennyt läheskään niinkuin toivoin. Se oli aivan uudenlainen, äärettömän soveltava ja vaikea! Olisin voinut jättää lukematta kokonaan tai lukea samalla tavalla pari vuotta lisää ja koe olisi mennyt ihan yhtä huonosti. Tämä tietysti helpottaa mieltä siinä mielessä, etten olisi osannut tai pystynyt tekemään mitään eritavalla tai voinut lukea enempää :)

Heti kokeen jälkeen korkkasin erään ystäväni kanssa skumpan ja vietinkin koko loppupäivän ja illan ihanien ystävieni kanssa vapaudesta ja kuohuvasta nauttien <3 Lauantaipäivänä nautin lisää vapaudestani ja kävin Töölön katukirppiksellä kiertämässä koiran kanssa, hieman pakollisilla ostoksilla, nautin päiväkahvista vanhempieni kanssa, illallisesta aurinkoisessa puistossa rakkaani kanssa ja kävin illalla vielä erään ystäväni läksiäisissä! Voitte vaan kuvitella, miten ihanaa oli todeta ystävälleni kirppiksellä hengaillessani: "Ei mulla kato ole mitään muutakaan tekemistä kuin olla tässä just nyt!" Hyvä ettei itku tullut tuon lauseen päälle :D 


Sunnuntaina tapasimme poikaystäväni veljen perhettä lounaan merkeissä, minkä jälkeen suuntasimme Helsinki-Vantaan lentokentälle ja Roomaan <3 Tykkäsimme molemmat Roomasta ihan mielettömästi. Olimme tasan vuosi sitten tähän aikaan Barcelonassa ja vaikka tykkäsimme kovasti kaupungista oli tämä Rooma jotenkin vielä enemmän meidän juttumme. Jokaisen kulman takana on jotain uutta nähtävää ja pienet söpöt kujat, ravintolat, kahvilat ja rakennukset eivät vain lopu koskaan. 



Sain myös ostosteltua itselleni kahdet uudet bikinit, pari mekkoa sun muuta pientä!


Tässä Rooman löytöjä, ei pitäis näitä tulla ainakaan Hietsussa vastaan ;)

Ja tässä toinen ihanaisista mekoistani. 

Ja ruoka! Voi että! Olen sisimmässäni ehdoton hiilihydraattihiiri: pastaa, vaaleaa leipää, leivoksia, irtokarkkeja, you name it and I love it <3 Olemme molemmat myös hyvän viinin ystäviä, no kukapa ei olisi, joten nautimme Rooman tarjonnasta myös tässä mielessä. 







Rooman reissun jälkeen ei suinkaan ollut paluu arkeen, vaan ylioppilasjuhlien valmistelua ja juhlimista. Rakas siskoni, toinen heistä, kirjoitti uskomattoman upeilla papereilla ylioppilaaksi! Juhlapäivä oli ihana, sekä säiden, ihmisten että tunnelman puolesta. 

Ja tämän kaiken levon, syömisen ja juomisen jälkeen päräytin sitten tänään ekaa kertaa töihin ja ekaa kertaa salille puoleentoista kuukauteen :D Olin saanut loman aikana sen jo aikaisemmin mainostamani uuden saliohjelmani ja pakkohan sitä oli mennä testaamaan. Alotan kevyesti vai miten se meni. Jalkapäivä. Ja ei hyvää päivää, miten kamalaa se oli!! Ja hellittää ei voinut yhtään!! Tai no siis niin täysillä menin kuin pystyin eli en kovin täysillä :D Nyt on kuulkaa tunto kadonnut jaloista! Huomenna varmaan hyvä fiilis. Olis tietty voinut ottaa oikeasti iisisti, jos osais... Noh, huomenna vähän iisimmin ja koeajamaan uusia bikinejä kaverin takapihalle! 

http://www.keepcalmandposters.com/poster/keep-calm-and-enjoy-your-freedom-1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti