keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Aloittelija salilla.


Hehei, täällä opetellaan uudelleen treenaamaan! Kaikki lihakset ovat mitä ilmeisemmin ottaneet hatkat tämän viimeisen 1,5 kk aikana joten nyt niitä rakennetaan uudelleen alusta asti. 

Tällä viikolla olikin tarkoitus ottaa ihan rauhallisesti ja totutella uudelleen salitreeniin ja uuteen treeniohjelmaan. Jonkin verran ohjelmassa on liikkeitä, jotka jätän suosiolla siihen, että käymme ne yhdessä valmentajani kanssa läpi viikonloppuna. Kyllä, luitte oikein, valmentajani kanssa :D Solmimme tämän muutama viikko sitten tapaamani ihanan supermmin kanssa valmennussuhteen. Hän pitää huolen tästä eteenpäin sekä treeni- että ruokapuolestani ja vahtii, että edistyn. Minä taas olen 'vastuussa' edistymisestäni jollekin, joten en voi luistaa treenistä ;) Parasta tässä on kuitenkin se, että treenaamme yhdessä kolmen viikon välein, jolloin saan aina ihan huipputreenin aikaiseksi, kun toinen on sparraamassa ja varmistamassa! Se tarkoittaa, että enkat paukkuu ja rauta taipuu, jeeee :D

Maanantaina oli jalkapäivä, jota yrityksestä huolimatta oli aika rankka, vaikka treenipainot olivatkin jonkin verran aikasempaa pienemmät. Äsken kävin tekemässä iltatreeninä selän ja kädet ja huomasin, miten voimat ja lihakset todella ovat kadonneet kuin pieru saharaan. Ihan hävetti, kun seisoin siellä tekemässä muutaman perussarjan pienillä painoilla, eikä silti meinannut vikat toistot nousta! Monta kertaa sain vaihtaa pienempii painoihin :( Mutta hei, jostain pitää taas alottaa! Viime tammikuussa olin samassa tilanteessa ja vitsi, miten kivasti nousu painot huhtikuun lopussa :) Ylihuomenna olis pylly-vatsa -päivä ja viikonloppuna tosiaan treenit valmentaja S:n kanssa :)

Muuten on viikko mennyt auringosta nauttien! Jokaisena päivänä olen töiden jälkeen kirmannut jonnekin ulos aurinkoon. Maanantaina raahasin salin jälkeen tuon lihaksikkaamman puoliskoni iltaruualle meidän 'etupihalle' (eli talon edessä olevaan puistoon). Eilen olin ystävieni (oikealla) takapihalla ja illalla isomalla porukalla pelaamassa ultimatea. Tai no itsehän nautin auringosta ja leikin ystävieni ihanan 1,5 vuotiaan tytön kanssa, niin että isi pääsi pelaamaan kun äiti oli iltatöissä. Kätevää ;) Tänään tuli kunnon grillailut tuossa 'etupihan puistossa', kun pääsin aikaisin töistä ja lämpöä riitti seitsemään asti!! Voi tätä vapautta ja sosiaalisen elämän määrää, olen edelleen ihan huumassa tästä tilanteesta :D Kaunkohan menee, etten enää osaa arvostaa sitä ja aika ei meinaa riittää enää mihinkään ;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti